Zekerheid in zakelijk succes.
Hoe doen wij dat?

Met alle digitale mogelijkheden.

We werken in de Cloud waarbij verschillende administratieve systemen zo nodig met elkaar gekoppeld worden. Deze digitale mogelijkheden maken dat financiële administraties van jouw onderneming gedeeltelijk of in het geheel geoutsourced kan worden.

De programma’s die gebruikt worden binnen de administraties zijn gekozen om opdrachtgevers een zorgeloze verwerking én maximaal gemak te bieden. Daarom ook werken wij met een facturatiesysteem dat simpel en duidelijk is. Door deze aanpak heb je altijd en overal inzage in jouw administratie. In overleg kan er gekeken worden naar de uitbreiding van mogelijke formele rapportages, zoals maandrapportages of kwartaalrapportages.

Service op maat

De service die TwoRealise aanbiedt is altijd gebaseerd op de behoeftes en de vraag vanuit de opdrachtgever. Altijd relevant en betekenisvol! Elke onderneming is anders en vraagt daarbij een andere aanpak. Wij zullen altijd in overleg met de onderneming afstemmen welke service gewenst is, die past en ook daadwerkelijk nodig is. Service op de wijze die bij jou past. 

Helderheid, dan beslissingen

Pas als wij alle informatie hebben en er duidelijkheid is over de situatie wordt er samen met jou een beslissing genomen. Dit maakt dat er altijd overwogen keuzes worden gemaakt.

In belangrijke situaties handelen wij volgens het BOB-model. Beeldvorming, oordeelsvorming en besluitvorming. Wat speelt er, alle feiten op tafel, helderheid van zaken en wat betekent dit?! Zodra alles duidelijk en helder is, kan er een gedegen  besluit worden genomen. Natuurlijk ben jij ook in dit proces leidend. 

We werken oplossingsgericht samen.

TwoRealise
TwoRealise
TwoRealise

In het gehele proces wordt samengewerkt met jou om inzicht te krijgen en te houden in jouw bedrijf. Deze informatie is voor ons essentieel bij het structureren van de administratie. Het geeft ons de mogelijkheid om samen de informatie te interpreteren en hieruit oplossingsgericht verbeterpunten en kansen voor de onderneming te duiden. Om die reden zijn wij ook altijd bereikbaar voor jou, met een vaste contactpersoon. Dit geeft ons de mogelijkheid direct samen te kijken naar de ideale oplossing. 

Wil jij ook zekerheid in zakelijk succes?

Laten we bellen!