Zekerheid in zakelijk succes.
Wat doen wij?

Financieel ontzorgen & coachen.

Financiële ontzorging en ondernemerscoaching dankzij efficiënt administreren en analyseren van cijfers. Wij zijn proactief en werken oplossingsgericht. 

Het proces vangt aan met de administratie van jouw bedrijf/onderneming. Zodra dit helder is opgezet en alle informatie en kennis is verkregen kan er in overleg jou gekozen worden voor Controlling. In deze stap gaan we de gegevens structureren en verwerken, als laatste gaan we dit omzetten tot informatie. Een belangrijke stap. Deze informatie kan namelijk worden getransformeerd tot acties. Dit brengt ons bij Coaching. TwoRealise kan je begeleiden bij het maken van een doordacht stappenplan om daadwerkelijk de gesignaleerde acties uit te voeren. 

Onze diensten.

Jij wilt correct, volledig en vlot over alle relevante data kunnen beschikken. Zo kun jij dynamisch ondernemen en altijd aan de wettelijke regels en voorschriften voldoen. 

We ontzorgen in het efficiënt en effectief vastleggen van gegevens.

Het efficiënt en effectief vastleggen van gegevens op ongecompliceerde wijze, daar staat TwoRealise voor.

Wij ontzorgen opdrachtgevers van financiële administratie tot financiële verantwoording. Het vangt aan bij het verwerken van de administratie en het eindigt met het maken van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes. In overleg kunnen we afstemmen welke onderdelen wij voor jouw onderneming verzorgen, en welke mate van advisering bij jou past.

Efficiënt en effectief vastleggen doen wij door de onderneming te doorgronden en oprecht te begrijpen. Deze informatie maakt dat wij de administratie beter en efficiënter kunnen inrichten. 

Administratie

Door helder te structureren en beheersen zetten we gegevens om in informatie.

Na de input helder te structureren en nieuwe gegevens doorlopend te monitoren, kunnen we e.e.a. binnen afgesproken termijnen vertalen naar relevante informatie.

De administratie biedt een gestructureerd en helder beeld aan informatie van jouw onderneming. Samen gaan we kijken naar welke informatie van belang is, met de insteek om jouw bedrijf verder te helpen en te kijken waar het goed gaat en waar het wellicht nóg beter kan. Dit betekent dat wij graag meer van jou en de onderneming willen weten. Dit zorgt niet alleen voor betrokkenheid, dit maakt dat wij betere adviezen kunnen geven. 

Controlling

Ter ondersteuning van financiële beslissingen geven we duiding en helderheid aan de informatie.

Ter ondersteuning van financiële beslissingen geven we duiding aan de informatie.

Binnen de Coaching benutten wij de mogelijkheid tot één op één gesprekken op locatie. Tijdens zo’n gesprek wordt de kennis en informatie die is verkregen tijdens de controlling, samen behandeld. Hieruit volgen de acties die raadzaam zijn, uiteindelijk ben jij natuurlijk leidend in de besluitvorming. Wij fungeren als klankbord om de opties door te nemen. Vanuit de kennis en informatie die is vergaard tijdens de controlling, zullen wij onze adviezen formuleren. Bij het uitvoeren van gekozen acties bieden wij begeleiding tijdens dit gehele proces.

Coaching