Zekerheid in zakelijk succes.
wie zijn wij?

Financial business coaches.

Een enthousiast gedreven team professionals waar collega’s samen administraties en financiële processen van ondernemingen registreren, perfectioneren en analyseren. Wij houden van overzicht, willen zaken doorgronden en denken ‘out of the box’ in het vinden van passende oplossingen om maximaal bij te dragen aan de doelstellingen van opdrachtgevers. 

Onze organisatie werkt als een geoliede machine: elk onderdeel draagt bij aan het grotere geheel. Op de eerste plaats onze mensen; wij ervaren samen verantwoordelijkheid voor de administraties van onze klanten. Ieder kan daardoor op zijn/haar functieniveau werkzaamheden uitvoeren die raadzaam zijn binnen de administraties. Dit geeft ons de mogelijkheid om het bedrijf te doorgronden, en daarbij belangrijke informatie te signaleren die essentieel is voor de exploitatie van de opdrachtgever.

Altijd betrokken

Betrokkenheid draagt bij aan inzicht en succes. Bij ons kun je altijd terecht met welke financiële vraag die je ook hebt. Je hebt onze volledige aandacht. Wij hebben liever dat je te veel belt dan te weinig. Als klant bij ons krijg je direct een contactpersoon toegewezen waar je jouw vragen kunt stellen. Op deze manier kunnen wij direct en adequaat ondersteunen en houden we inzicht in de processen van/ voor jouw onderneming.

No-nonsense communicatie

Duidelijke en eerlijke communicatie. Wij zeggen waar het op staat, het klinkt cliché maar is waar. Transparantie leidt nu eenmaal tot betere beslissingen. Wij gaan met jou om de tafel om de onderneming te bespreken. Eerlijk en oprecht zullen wij onze adviezen met je delen. Dit houdt in dat we samen de onderneming en daarbij belangrijke cijfers bespreken. Daaruit volgt een advies en stappenplan voor jouw bedrijf. Uiteindelijk ben je als ondernemer leidend in het maken van beslissingen. 

TwoRealise

Samen kom je verder… Samen bereik je meer. Dat vormt de basis van TwoRealise: jouw vakkundigheid en ondernemerschap verrijken we graag met onze kennis van administratieve, financiële en fiscale processen. 

Waar staan wij voor?

Goede financiële beslissingen.

Als ondernemer wil je goed in staat zijn financiële beslissingen te nemen die bijdragen aan de sterke toekomst van jouw onderneming. Dit maken we samen waar. Daarom is er op de eerste plaats altijd aandacht voor de mens en onderneming achter de cijfers. Wij willen jouw business goed doorgronden om samen met jou, aan de hand van de geleverde cijfers en analyses, te kunnen sparren op hoog niveau. 

Als financial business coaches zijn wij dus de sparringpartner van onze klanten en coachen hen in het nemen van financiële beslissingen op basis van de inzichten en overzichten die TwoRealise heeft samengesteld. Dit doen wij door jou als ondernemer volledig op de hoogte te houden van mogelijke veranderingen en aandachtsgebieden, en ook door toereikend in contact te blijven en te adviseren. Ons doel is adequaat te ondersteunen bij het realiseren van groei.

Wij zijn TwoRealise.

Niet onze hard- en software of onze locatie maken het verschil. Het zijn onze teamleden die erbovenuit steken. Allen uiterst vakkundig, proactief en communicatief vaardig. Ieder is oprecht geïnteresseerd in de doelen en belangen van opdrachtgevers. Dragen daar graag flink aan bij. Nemen daar ook volop initiatief toe. Maak kennis met ons bevlogen team. 

TwoRealise
Danny Muilenburg
Junior Financial Business Coach
TwoRealise
Dylan Zandee
Junior Financial 
TwoRealise
Mandy Vroegh
Allround Financial 
TwoRealise
Ernstjan Visscher
Junior Financial Business Coach
TwoRealise
Nelleke Golverdingen
Allround Financial
TwoRealise
Jordy Bot
Allround Financial
TwoRealise
Ard Blom
Directeur, Financial Business Coach